Home

Latest

Thursday, 05 June 2014
Buletini 40 - qershor 2014

Kemi botuar Buletinin nr. 40 të AAC-së për muajin qershor 2014.

Në këtë numër:

- Kryeministri Thaçi ka takuar kompanitë ajrore
- Kosova u bë nikoqire e tak...

Friday, 16 May 2014
Kosova ishte nikoqire e takimeve të Programit ISIS II

Më 13 dhe 14 maj 2014, AAC-ja ishte nikoqire e Takimit të Nivelit të Lartë për Skemën e Performancës së SES-it dhe Takimit të Organit Drejtues të Prog...